* TEST YAYINIDIR.

Bozok Konutlarının Temeli Atıldı
img
Proje Haberleri

Bozok Konutlarının Temeli Atıldı

Yozgat'ın gelişen bölgesi Bozok Caddesi üzerinde hayata geçirilen Bozok Konutları projesinde önemli bir adım atıldı. Bozok Yapı Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen ve büyük bir heyecanla beklenen proje kapsamında, 4 blokta toplamda 60 daire inşa edilecek olan Bozok Konutları'nın temel atma töreni düzenlendi.


Temel atma törenine Bozok Yapı Kooperatifi yöneticileri, proje ortakları, yerel yönetim temsilcileri ve bölge halkı katıldı. Etkinlik konut sahibi olma hayali kuranların heyecanını bir araya getirdi.


Bozok Yapı Kooperatifi Başkanı Kurumsal Kullanıcı törende yaptığı konuşmada; "Bozok Konutları projemiz şehrimizin gelişen yüzü Bozok Caddesi üzerinde modern bir yaşam alanı sunacak. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz temel atma töreniyle birlikte, projemizi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Bozok Konutları sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda ailelerin huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri için tasarlanmış özel bir alan olacak. Projemizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Bozok Konutları 4 blok ve toplamda 60 daireden oluşacak modern bir konut kompleksi olarak planlanıyor. Projede yer alan her bir dairenin ferah ve kullanışlı tasarımıyla dikkat çekmesi beklenirken, sosyal donatı alanları ve yeşil alanlarla da sakinlere keyifli bir yaşam sunması planlanıyor.


Temel atma töreni projeye duyulan ilgi ve Yozgat'ın geleceğine yapılan bu önemli katkı nedeniyle katılımcılar arasında olumlu bir atmosfer oluşturdu. Bozok Konutları'nın inşaat sürecinin başlamasıyla birlikte projenin tamamlanarak sakinlere teslim edilmesi heyecanla bekleniyor.


Haber Hakkında Yapılan Yorumlar

Habere henüz yorum yapılmamış.

Portaldaki Diğer Haberler